VVE in de Praktijk -workshop voor MBO-SPW

Op iedere MBO opleiding SPW wordt aandacht besteed aan methodes voor Vroeg-en Voorschoolse Educatie. De fijne kneepjes leren de leerlingen echter pas in de praktijk.

Op diverse ROC lokaties heeft Tante Thee Theater al workshops mogen verzorgen, om leerlingen kennis te laten maken met o.a. het introduceren van nieuwe thema’s, interactief voorlezen en kringaktiviteiten. Dit blijkt een verrijking van het repertoire van de aankomende pedagogisch medewerkers.

(Tante Thee Theater is al ruim 20 jaar actief in kinderopvang / gespecialiseerde kinderopvang / onderwijs / vve / onderwijs)

Interesse? Mail naar info@tantetheetheater.nl of bel 0646115439.

Advertenties

Gepubliceerd door

tantetheetheater

Tante Thee Theater; het gezelligste meeleeftheater van Nederland!! Mijn naam is Anneke en ik heb het GEZELLIGSTE MEELEEFTHEATER voor de allerkleinsten. (1 t/m 6 jaar) Fijn dat ik me aan je voor kan stellen! Na 22 jaar in de kinderopvang te werken, met in mijn repertoire vaan zang, muziek, dans en andere vormen van expressie, én inmiddels mijn 6e jaar voorstellingen geven aan kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar, mensen met een beperking en inspiratie-sessies voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten, mag ik mezelf voor trots een EXPERT noemen op het gebied van het aanbieden van expressie-aktiviteiten aan kinderen. Ik vind het heel fijn dat je mee wil lezen met mijn avonturen, en ZEG HET ALSJEBLIEFT VOORT!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s