🥁🎼”Wij komen om te spelen, te spelen en te leren”🎼🥁

Vroeg- en Voorschoolse Educatie en theater: een GOUDEN combinatie!

Al veel kinderdagverblijven en peutergroepen, peuterspeelzalen en basisscholen hebben kennisgemaakt met de bijzondere meespeelvoorstellingen van Tante Thee Theater. Cultuureducatie voor peuters en kleuters, vrolijk ondersteund met veel expressie en verrijking van taalbegrip sluit helemaal aan bij de doelen van VVE!

In elk thema van elke methode kun je nu een gezellige voorstelling boeken om de woorden die je hebt aangeboden met behulp van je eigen aktiviteitenprogramma nóg beter in te prenten. 

Dus… heb je plannen voor een leuke èn leerzame aktiviteit? Boek Tante Thee Theater, hèt gezelligste meespeeltheater voor álle kinderen!

Info@tantetheetheater.nl of bel 0646115439.

Advertenties

Gepubliceerd door

tantetheetheater

Tante Thee Theater; het gezelligste meeleeftheater van Nederland!! Mijn naam is Anneke en ik heb het GEZELLIGSTE MEELEEFTHEATER voor de allerkleinsten. (1 t/m 6 jaar) Fijn dat ik me aan je voor kan stellen! Na 22 jaar in de kinderopvang te werken, met in mijn repertoire vaan zang, muziek, dans en andere vormen van expressie, én inmiddels mijn 6e jaar voorstellingen geven aan kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar, mensen met een beperking en inspiratie-sessies voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten, mag ik mezelf voor trots een EXPERT noemen op het gebied van het aanbieden van expressie-aktiviteiten aan kinderen. Ik vind het heel fijn dat je mee wil lezen met mijn avonturen, en ZEG HET ALSJEBLIEFT VOORT!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s