Wist je dat… 

Wist je dat.. Tante Thee Theater voorstellingen en woorkshops ondersteunt met Nederlands Met Gebaren (NMG)? 

Nederlands Met Gebaren (NMG) is een “pratende” versie van gebarentaal, die helpt om kinderen gemakkelijker te laten communiceren. Deze gebaren worden tijdens het praten gemaakt. Veel scholen, peutergroepen en andere instellingen die werken met kinderen die bijvoorbeeld doof, slechthorend, verstandelijk of anderszins beperkt zijn, maken gebruik van deze vorm van ondersteuning.

Een theater of culturele activiteit vinden, die ook met deze vorm van communiceren werkt is vaak moeilijk te vinden. 

Tante Thee Theater verzorgt vrolijke en gezellige, interactieve voorstellingen waarbij gebaren verduidelijken, en dus plezier is voor IEDEREEN!!!

Voor info en boekingen: info@tantetheetheater.nl of 0646115439.

Advertenties

Gepubliceerd door

tantetheetheater

Tante Thee Theater; het gezelligste meeleeftheater van Nederland!! Mijn naam is Anneke en ik heb het GEZELLIGSTE MEELEEFTHEATER voor de allerkleinsten. (1 t/m 6 jaar) Fijn dat ik me aan je voor kan stellen! Na 22 jaar in de kinderopvang te werken, met in mijn repertoire vaan zang, muziek, dans en andere vormen van expressie, én inmiddels mijn 6e jaar voorstellingen geven aan kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar, mensen met een beperking en inspiratie-sessies voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten, mag ik mezelf voor trots een EXPERT noemen op het gebied van het aanbieden van expressie-aktiviteiten aan kinderen. Ik vind het heel fijn dat je mee wil lezen met mijn avonturen, en ZEG HET ALSJEBLIEFT VOORT!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s