Sinterklaas vier je met.. Tante Thee Theater!

Ook dit jaar is er weer veel vraag naar Sinterklaas-workshops en -voorstellingen, dorps-intochten enz. 

Vooral voor onderbouw en (Z)MLK scholen is dit een prachtige manier om de kinderen een geweldige beleving van de, toch al zo spannende, Sinterklaasperiode te geven. 

Reserveer NU al voor 2017, ook voor optredens net voor de meivakantie of zomervakantie. De voorstellingen en workshops zijn ontzettend leuk bij o.a. Thema’s als Voorjaar / Op de boerderij / Zomer / Vakantie / Klimaat enz.

Reserveren kan via: info@tantetheetheater.nl of 0646115439

Advertenties

Gepubliceerd door

tantetheetheater

Tante Thee Theater; het gezelligste meeleeftheater van Nederland!! Mijn naam is Anneke en ik heb het GEZELLIGSTE MEELEEFTHEATER voor de allerkleinsten. (1 t/m 6 jaar) Fijn dat ik me aan je voor kan stellen! Na 22 jaar in de kinderopvang te werken, met in mijn repertoire vaan zang, muziek, dans en andere vormen van expressie, én inmiddels mijn 6e jaar voorstellingen geven aan kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar, mensen met een beperking en inspiratie-sessies voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten, mag ik mezelf voor trots een EXPERT noemen op het gebied van het aanbieden van expressie-aktiviteiten aan kinderen. Ik vind het heel fijn dat je mee wil lezen met mijn avonturen, en ZEG HET ALSJEBLIEFT VOORT!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s