Heeft jullie school of kinderdagverblijf iets te vieren in januari? Geniet van de “op-tijd-boek-KORTING”!

Jullie jubileum, ouder-kind-aktiviteit, nieuwe thema, verjaardagen van leidsters, juf met de VUT, fusie van scholen… Allemaal feestelijke gelegenheden waarbij een feestelijke invulling bijna een MUST is.

Tante Thee Theater biedt voor elke gelegenheid een voorstelling op maat, waarbij de kinderen de hoofdrol hebben. Zingen, dansen en samen muziek maken, lekker dichtbij en interactief.

“Op-tijd-boek- KORTING”: Wanneer je nu boekt (minimaal 1 voorstelling) voor 1 december, geniet je van een korting van 25%. Vermeld bij reserveringen de code “tantetheetheaterkorting”.

Reserveringen en informatie:

mail: info@tantetheetheater.nl / tel: 0646115439

img_0226

Advertenties

Gepubliceerd door

tantetheetheater

Tante Thee Theater; het gezelligste meeleeftheater van Nederland!! Mijn naam is Anneke en ik heb het GEZELLIGSTE MEELEEFTHEATER voor de allerkleinsten. (1 t/m 6 jaar) Fijn dat ik me aan je voor kan stellen! Na 22 jaar in de kinderopvang te werken, met in mijn repertoire vaan zang, muziek, dans en andere vormen van expressie, én inmiddels mijn 6e jaar voorstellingen geven aan kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar, mensen met een beperking en inspiratie-sessies voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten, mag ik mezelf voor trots een EXPERT noemen op het gebied van het aanbieden van expressie-aktiviteiten aan kinderen. Ik vind het heel fijn dat je mee wil lezen met mijn avonturen, en ZEG HET ALSJEBLIEFT VOORT!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s