Sinterklaas is gekomen.. en HOE!!

12212328_964703906935636_24370462_n

Zoooo… het Sinterklaas-seizoen zit er voor Tante Thee weer op. Vanaf de intocht op tv tot nu heeft Tante Thee Theater, samen met de paniekpiet,  voor veel bedrijven de ontvangst van de goedheiligman supergezellig mogen maken. We hebben veel avonturen beleefd, kopjes thee gedronken en gezongen en gedanst met de kinderen. Wat een feest, wat een feest! Nu drijven we lekker uit naar Pakjesavond. We zijn heel dankbaar voor het vertrouwen dat veel bedrijven in ons hebben gehad en voor de enthousiaste reacties van ouders en kinderen tijdens en na ons optreden.

Volgend jaar zijn we natuurlijk wéér graag van de partij en u kunt ons NU al boeken voor 2016! Dat kan via info@tantetheetheater.nl of info@ronvanroy.nl .

Ondertussen gaan de voorstellingen van Tante Thee Theater natuurlijk gewoon door en maken we ons op (Handpop Tessa en ik) voor aan aantal gezellige shows en workshops in de kerstsfeer. De roze kerstboom staat al klaar! HoHoHo…. here we go! Tot gauw!

NB: wij zijn DOL op goede herinneringen, dus; heeft u nog leuke foto’s van een van onze optredens> stuur ze naar: info@tantetheetheater.nl !!!

Advertenties

Gepubliceerd door

tantetheetheater

Tante Thee Theater; het gezelligste meeleeftheater van Nederland!! Mijn naam is Anneke en ik heb het GEZELLIGSTE MEELEEFTHEATER voor de allerkleinsten. (1 t/m 6 jaar) Fijn dat ik me aan je voor kan stellen! Na 22 jaar in de kinderopvang te werken, met in mijn repertoire vaan zang, muziek, dans en andere vormen van expressie, én inmiddels mijn 6e jaar voorstellingen geven aan kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar, mensen met een beperking en inspiratie-sessies voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten, mag ik mezelf voor trots een EXPERT noemen op het gebied van het aanbieden van expressie-aktiviteiten aan kinderen. Ik vind het heel fijn dat je mee wil lezen met mijn avonturen, en ZEG HET ALSJEBLIEFT VOORT!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s