Weer een erg geslaagde voorstelling!

2015-04-27 15.36.35

De voorstelling in Maasniel was erg gezellig! Veel kinderen kwamen kijken naar wat Tante Thee allemaal uitspookte.

Veel grote kinderen, dat wel, en dat maakte het voor de kleintjes wel wat moeilijk om aan bod te komen en met zoveel grote kinderen wordt de voorstelling ook een wat aangepaste versie.

Op kinderdagverblijven en peutergroepen gaat het er een stukje rustiger (langzamer) aan toe, zodat de kinderen zelf zo optimaal mogelijk mee kunnen doen. En buiten is natuurlijk ook een heel ander verhaal dan binnen. Maar goed, ik heb genoten en de aanwezige kinderen duidelijk ook!

WEBSITE AANGEPAST:

Vandaag heb ik mijn website eens grondig aangepakt. Veel overbodige informatie en oude artikelen eraf gegooid. Nu is het klein maar overzichtelijk. Dat doet me goed. Jullie moeten me vooral kunnen vinden en je kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief, die ik 1x per 2 weken ga posten.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Reageer dan hieronder en laat je emailadres achter! Of klik gewoon in de linkerkolom op “VOLG”!!!

Advertenties

Gepubliceerd door

tantetheetheater

Tante Thee Theater; het gezelligste meeleeftheater van Nederland!! Mijn naam is Anneke en ik heb het GEZELLIGSTE MEELEEFTHEATER voor de allerkleinsten. (1 t/m 6 jaar) Fijn dat ik me aan je voor kan stellen! Na 22 jaar in de kinderopvang te werken, met in mijn repertoire vaan zang, muziek, dans en andere vormen van expressie, én inmiddels mijn 6e jaar voorstellingen geven aan kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar, mensen met een beperking en inspiratie-sessies voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten, mag ik mezelf voor trots een EXPERT noemen op het gebied van het aanbieden van expressie-aktiviteiten aan kinderen. Ik vind het heel fijn dat je mee wil lezen met mijn avonturen, en ZEG HET ALSJEBLIEFT VOORT!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s