Frisse wind door Tante Thee Theater..

Ere wie ere toekomt!

Afgelopen weekend heb ik als creator en uitvoerend artiest van Tante Thee Theater, en dús een zzp-er, de Business Bootcamp van Open Circles Academy gevolgd.  Een grote eye-opener voor mij als theatermens, om mijn theater beter op de kaart te zetten en groter te groeien.

Mijn doel heb ik geformuleerd en dat is nogal “bold” uitgevallen, maar als je mij eerlijk vraagt wat ik werkelijk wil bereiken:

Ik wil gewoon een “Ome Willem” worden…

Ken je hem nog? Die oom van de woensdagmiddag op tv, met Teun, Toon en August, Jan Klaassen en Katrijn in de poppenkast, en bussen vol peuters die naar zijn live voorstellingen kwamen en allemaal een gekke hoed op kregen en mooie tekeningen maakten voor hem? Met “Joepie-duuuhuuuuu-Poepie” en plasgeitebreiers??? (Voor de mensen die na 1980 geboren zijn: Youtube hem maar eens!)

Dat is wat ik uiteindelijk wil….

Ben jij iemand of ken jij iemand die mij in contact kan brengen met iemand die mij dichter bij mijn doel kan brengen??? Zeg het me in een reactie op deze blog!

Wil je op de hoogte blijven van mijn weg naar mijn doel? Laat je e-mail-adres  en naam achter en je ontvangt steeds weer nieuwe updates van mijn avonturen…!!

Bekijk ook mijn website http://www.tantetheetheater.nl en/of volg me op http://www.facebook.com/tantetheetheater

Er komen regelmatig leuke acties voorbij, waarbij je extraatjes kunt winnen… zomaar voor niks, video’s van liedjes, gratis bijwonen van voorstellingen etc.

Lieve Groet van Tante Thee!

Advertenties

Gepubliceerd door

tantetheetheater

Tante Thee Theater; het gezelligste meeleeftheater van Nederland!! Mijn naam is Anneke en ik heb het GEZELLIGSTE MEELEEFTHEATER voor de allerkleinsten. (1 t/m 6 jaar) Fijn dat ik me aan je voor kan stellen! Na 22 jaar in de kinderopvang te werken, met in mijn repertoire vaan zang, muziek, dans en andere vormen van expressie, én inmiddels mijn 6e jaar voorstellingen geven aan kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar, mensen met een beperking en inspiratie-sessies voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten, mag ik mezelf voor trots een EXPERT noemen op het gebied van het aanbieden van expressie-aktiviteiten aan kinderen. Ik vind het heel fijn dat je mee wil lezen met mijn avonturen, en ZEG HET ALSJEBLIEFT VOORT!!!

8 gedachten over “Frisse wind door Tante Thee Theater..”

  1. Ik ken iemand bij L1 TV, ik ga proberen een linkje voor je te leggen. Mogelijk heeft zij iemand in haar netwerk die je nog een stap verder kan helpen?

    Like

  2. Eigenlijk vind ik Tante Thee Theater nog leuker dan Ome Willem! Al was die ook wel hilarisch… En toch denk ik dat de Nederlandse kids helemaal klaar zijn voor Tante Thee… En anders nodig je Ome Willem uit als speciale gast… Tante Thee en Ome Willem, haha…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s